Τετάρτη

RPPL #1: ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...

Σαν να μην πέρασε μια μέρα…

Η λέξη «επιτυχημένο» θα ήταν φτωχή να περιγράψει τα συναισθήματα που δημιούργησε μετά από 7 χρόνια το ξεκίνημα του RPPL, του πρωταθλήματος το οποίο αποτέλεσε συνέχεια του Tomahawk Rec Tour (και μετέπειτα του Conquest) του πρώτου πρωταθλήματος rec paintball που διοργανώθηκε ποτέ στην Ελλάδα. Του Tomahawk Rec Tour που το 2005 διοργανώθηκε από το Paintballonline στο «The Command World of Paintball» το πρώτο πεδίο paintball του Νίκου Νικολού στον Διόνυσο Κερατέας πριν δημιουργήσει το Athens Paintball Village.




Το RPPL κατάφερε αυτό που πριν λίγο καιρό φάνταζε αδύνατο. Την αφύπνιση παικτών και ομάδων στην Ελλάδα της κρίσης, με την δυνατότητα να παίξουν σε μια διοργάνωση paintball υψηλών προδιαγραφών, επίσημα, νόμιμα και με ασφάλεια. Και όλα αυτά με το χαμηλότερο δυνατό κόστος που να συμπεριλαμβάνει όλα τα παραπάνω, κάτι για το οποίο είχε δεσμευτεί η διοργάνωση και κάτι που αποδείχθηκε στην πράξη.

Και μαζί με αυτό, υποστηρίζεται από σημαντικό αριθμό εταιριών οι οποίες χορηγούν έπαθλα για τους νικητές τόσο του κάθε σκέλους αλλά και των κορυφαίων ομάδων στο τέλος του πρωταθλήματος. (Athlon Custom Sportswear, Distretto Coffee, Maxs Sports, Hated Tubes, Ferrari Drive/Kartland, Athens PB Villahe, Counter Strike, Paintballonline, The Opticians, Quinta Essentia). Και φήμες αναφέρουν ότι η λίστα των χορηγών δεν έχει κλείσει ακόμα. Ούτε και η λίστα των εκπλήξεων του RPPL.

Την Κυριακή που ο κρύος αέρας δοκίμαζε τις αντοχές των ομάδων, έμπειροι παίκτες παρουσίασαν θέαμα που θύμιζε επιτυχημένες διοργανώσεις παλαιότερων χρόνων, με νεότερους παίκτες να μυούνται στην ομορφιά του οργανωμένου αγωνιστικού paintball.

Χωρίς κανένα πρόβλημα στην παροχή αέρα, τεχνική υποστήριξη, προμήθεια προϊόντων paintball, οργανωμένο café, paintballs και με καταρτισμένη διαιτησία, το πρώτο τουρνουά του RPPL άφησε λίγα πράγματα για βελτίωση.