Σάββατο

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 8ο CONFLICT

"Η 8η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδος του CONFLICT ολοκληρώθηκε, καθιστώντας το πρωτάθλημα tactical την μακροβιότερη διοργάνωση στην ιστορία του Ελληνικού paintball.

Από τα πρώτα "πέτρινα" χρόνια του milsim το 2008 με την παράλληλη διεξαγωγή της milsim division μ RPPL όπου ξεκίνησε να γίνεται πλέον πιο mainsream το "παρεξηγημένο" μέχρι τότε είδος βγαίνοντας από την αφάνεια, στo απόγειο του την περίοδο 2010-2011 με 24 (!!!) διαφορετικές ομάδες να συμμετέχουν στα 6 τουρνουά της σεζόν σε πέντε γεωγραφικές περιοχές, και την συντήρηση του πλέον στα τελευταία δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης.



Η φετινή χρονιά αποτέλεσε σταθμό μια που οι Werewolves κατέκτησαν το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι Poison Templars προέβησαν σε αλλαγή αρχηγού μετά από πολλά χρόνια, και οι "over 40" Expendables συνεχίσουν με αξιώσεις την συμμετοχή τους στο ιδιαίτερο ανταγωνιστικό Conflict.

Οι πρωταθλητές Werewolves απέδειξαν ότι η σταθερή και ουσιαστική δουλεία που γίνεται με συνέπεια στις προπονήσεις και η συνύπαρξη και τα δυνατά και ανταγωνιστικά παιχνίδια με άλλες έμπειρες και αξιόλογες ομάδες μέσα σε ένα αγωνιστικό περιβάλλον,  μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την ποιότητα του παιχνιδιού και να μεγιστοποιήσει την διασκέδαση και την ευχαρίστηση  των συμμετεχόντων.

Η επόμενη 9η αγωνιστική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζεται με ενδιαφέρουσες αλλαγές και προσθήκες όπου θα δώσει την ευκαιρία στις ομάδες να προετοιμασθούν κατάλληλα για τις επερχόμενες μεγάλες εγχώριες και διεθνής διοργανώσεις του 2017"

Η Διοργανώτρια Αρχή