Τρίτη

HPBL: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 4ο ΣΚΕΛΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά τις διακοπές και την καλοκαιρινή ραστώνη είναι πλέον καιρός να επιστρέψουμε στην ενεργώ δράση. Το 4ο σκέλος που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Sniperclub στην Παλλήνη στις 4/10, βρίσκεται κατα πόδας και αναμένεται πολύ ανταγωνιστικό καθώς οι βαθμολογίες των ομάδων είναι πολύ κοντινές μεταξύ τους που σημαίνει πως όλα ανατρέπονται.



Το layout του 4ου σκέλους θα είναι αυτό που θα παιχτεί στο τελευταίο σκέλος του Millennium στις 18/9 και είναι ήδη έτοιμο για τις ομάδες για προπόνηση. Μετά απο ομόφωνη απόφαση όλων των αρχηγών των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα μας αποφασίστηκε για την ομάδα Joker Turkey, που έχει ήδη ακολουθήσει δύο απο τα σκέλη του πρωταθλήματος μας, αν συμμετάσχει και στο τελευταίο σκέλος να βαθμολογηθεί με τον μέσο όρο των πόντων που συγκέντρωσε σε όλα τα σκέλη για το πρώτο σκέλος στο οποίο απουσίαζαν.

Παρακαλούνται οι αρχηγοί των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο 4ο σκέλος να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως για την όσο καλύτερη οργάνωση της αγωνιστικής, καθώς και εάν έχουν αλλαγές στα ρόστερ τους να στείλουν το αρχείο συμπληρωμένο για έγκριση στο email: ntsirigo@gmail.com