Κυριακή

PLAY PAINTBALL LIKE A PRO








































Σκάει σαν βόμβα η έλευση των Poison Templars  για πρώτη φορά στη πόλη του Βόλου.

Μία ομάδα με πολυετή εμπειρία στο Milsim και Speedball σε Ελλάδα και Εξωτερικό..1

8-19 Ιούλη θα βρίσκονται στο Racoon City Paintball Volos για ένα διήμερο φωτιά όπου θα μπορέσεις ακούσεις αλλά και να δεις πράγματα που πολλοί θα ζήλευαν.. Αν πραγματικά θέλεις να ανέβεις επίπεδο πρέπει να είσαι οπωσδήποτε εκεί..

***********ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ*********



Λίγα λόγια για τους POISON TEMPLARS....

Ιδρύθηκαν το 2006 σαν ομάδα-project από παίκτες που ήδη έπαιζαν σε άλλες ομάδες, με σκοπό να δημιουργήσουν μια ομάδα-πρότυπο στο πρωτοεμφανιζόμενο στην Ελλάδα χώρο το Milsim Paintball. Ουσιαστικά αποτελούν συνέχεια μιας από τις πρώτες ομάδες στην Ελλάδα, των POISON PROTECTION από την Κατερίνη.

Από την ίδρυση τους οι Poison Templars απολαμβάνουν της χορηγίας του Paintballonline Greece με αποτέλεσμα να είναι εξοπλισμένοι πάντα με τα πλέον σύγχρονα υλικά στον χώρο.

Συμμετέχουν από την πρώτη στιγμή (2008) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα tactical paintball “CONFLICT” όπου έχουν κατακτήσει 4 πρωταθλήματα, καθώς και σε όλα τα επίσημα παιχνίδια σεναρίου (80 συνολικά συμμετοχές).

Από το 2012 οι Poison Templars δημιούργησαν παράλληλα και ομάδα speedball όπου συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (5man και 3man) και ακόμα το 2015 συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή σειρά αγώνων του CPS.