Σάββατο

CONFLICT s07e05 "THUNDERBALL"

Το 5ο τουρνουά του φετινού Πανελλήνιου πρωταθλήματος Tactical paintball "CONFLICT" το οποίο είχε επαναπρογραμματισθεί, θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου στον ίδιο χώρο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Διοργάνωσης για τον τρόπο διεξαγωγής του τουρνουά.




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: "Το 2010 το Conflict παρουσίασε σε παγκόσμια πρωτοτυπία το τουρνουά τύπου «Commando», το οποίο αποτελούνταν από διάφορες ατομικές δοκιμασίες tactical paintball χαρακτήρα.
Χρειάσθηκε να φθάσει το 2014 ώστε διοργανώσεις Limited paint (low cap, stock class, mag fed) του εξωτερικού να ανακαλύψουν εκ νέου τέτοιου είδους τουρνουά, χωρίς ωστόσο να φθάσουν στην εξειδίκευση που έχει το Commando (rifle, πιστόλι, αντιαρματικό, πολυβόλο, sniper, παγιδεύσεις).
Φέτος μαζί με το Commando, το Conflict προχωράει ένα βήμα παραπάνω παρουσιάζοντας  το «Thunderball». Πρόκειται για ένα νέου τύπου τουρνουά το οποίο συνδυάζει δοκιμασίες τύπου Commando αλλά που αυτές περικλείονται μέσα σε παιχνίδι τύπου επίθεσης-άμυνας ανάμεσα σε ομάδες."


Αναλυτικά:

Μέγιστος χρόνος ολοκλήρωσης αποστολής: 15 λεπτά

Η επιτιθέμενη ομάδα ξεκινάει με 4 παίκτες στο starting point. Οι παίκτες φέρουν κανονικά φόρτο εκτός από τα όπλα τους, τα οποία θα έχουν αποθέσει σε επόμενο σημείο (Α)
Από αυτούς 3 είναι τυφεκιοφόροι  και 1 πολυβολητής.

Ο 5ος παίκτης της ομάδας θα βρίσκεται σε άλλο σημείο (Β) «φυλακισμένος», με φόρτο αλλά χωρίς όπλο, και θα φυλάσσεται από αντίπαλο παίκτη (τυφεκιοφόρο, OPFOR #1). Ο παίκτης μπορεί να δραπετεύσει, αλλά από την στιγμή που βγει από τα όρια της «φυλακής» ο φύλακας του έχει το δικαίωμα να τον χτυπήσει. Σε περίπτωση που ο φύλακας τον χτυπήσει ενώ είναι μέσα στη «φυλακή» α) το kill δεν θα είναι έγκυρο και β) θα αφαιρούνται 50  πόντοι από την ομάδα
Ο φυλακισμένος όταν απελευθερωθεί μπορεί να παραλάβει από συγκεκριμένο σημείο συγκεκριμένο όπλο που θα παρέχει η διοργάνωση .

Κοντά στη «φυλακή» υπάρχει το σημείο «Γ» στο οποίο υπάρχουν πέντε (5) στόχοι. Αυτοί θα πρέπει να βληθούν από έναν συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το πολύ 2 μπίλιες για κάθε στόχο. Σε κοντινό των στόχων σημείο, μέσα στο δάσος θα υπάρχει αντίπαλος παίκτης (τυφεκιοφόρος, OPFOR #2) ο οποίος θα μπορεί να βάλει εναντίων της άλλης ομάδας. Εάν χτυπήσει τον παίκτη που θα πραγματοποιούσε τις βολές στους στόχους, τότε η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει στην συγκεκριμένη δοκιμασία. Τόσο  o OPFOR #2 όσο και η επιτιθέμενη ομάδα υποχρεούνται να παραμείνουν πίσω από τα όρια που θα υπάρχουν.

Ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα των 2 πρώτων δοκιμασιών, οι επιτιθέμενη ομάδα συνεχίζει και φθάνει στο «χωριό». Στην δεξιά πλευρά (1ο επίπεδο Γερμανών κατά το D-Day) θα υπάρχουν 3 OPFOR, εκ των οποίων ο ένας θα είναι πολυβολητής. Η θέση τους θα είναι συγκεκριμένη και δεν μπορούν αν την εγκαταλείψουν. α) στο πολυβολείο, β) στο αριστερό άκρο του 1ου επιπέδου, και γ) στην γωνία του δάσους μετά το 1ο επίπεδο

Μέσα σε δωμάτια του χωριού (Δ) θα υπάρχουν πέντε (5) στόχοι που θα πρέπει να βληθούν από έναν συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το πολύ 2 μπίλιες για κάθε στόχο. Εάν αυτός ο παίκτης χτυπηθεί από κάποιον OPFOR, τότε η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει στην συγκεκριμένη δοκιμασία. Εάν αυτός ο παίκτης χτυπηθεί από κάποιον OPFOR, τότε η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει στην συγκεκριμένη δοκιμασία.

Ένας άλλος παίκτης θα πρέπει σε συγκεκριμένο σημείο (Ε) να τοποθετήσει ένα «εκρηκτικό» paintball και να απενεργοποιήσει ένα άλλο. Εάν αυτός ο παίκτης χτυπηθεί από κάποιον OPFOR, τότε η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει στην συγκεκριμένη δοκιμασία. Εάν αυτός ο παίκτης χτυπηθεί από κάποιον OPFOR, τότε η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει στην συγκεκριμένη δοκιμασία.

Τέλος, ο Sniper της ομάδας θα πρέπει να χτυπήσει τρεις (3) στόχους και θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το πολύ 3 μπίλιες για κάθε στόχο.


·         Prison break…..…..…..15p
·         Wood Targets  4x5p….20p
·         Village Targets 5x5p…25p
·         Demolition 2x5p………10p
·         Sniper 3x5p……………15p
·         Dead OPFOR 5x1p…...5p
·         Live players 5x2p……..10p