Τρίτη

W.A.R: ΣΤΟ VIETNAM ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΤΟ ΡΥΖΙ

Διαβάσαμε στο blog των WAR το απολαυστικό άρθρο για το παιχνίδι "Battlefield Vietnam" που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.

Στο Βιετνάμ πυρπόλησαν το ρύζι πυρπόλησαν το ρύζι. 
Στη Σαϊγκόν δεν μπόραες να ζήσεις, δε σου `φτανε ο αέρας για να ζήσεις.

Τώρα, κρυμμένος στο ποτάμι, ανασαίνεις, Φο Μι Τσιν, ανασαίνεις με καλάμι.

Ο καιρός θα `ταν όμορφος στο δάσος θα `ταν όμορφος στο δάσος 
αν δεν κουφαίνονταν τα φύλλα απ’ τον κρότο, 
αν δεν πάγωνε ο ήλιος απ’ το κρότο...



Οι στίχοι του τραγουδιού του Διονυση Σαβόπουλου "Βιετναμ γιε-γιε" λένε την αλήθεια για το τι συνέβη την Κυριακή...

Είχαμε καιρό να γουστάρουμε τόσο πολύ σενάριο και να καταναλώσουμε τόσο πολύ μπίλια. Στο big game Vietnam, έγινε. Ο κόσμος όχι πολύς αλλά όχι και λίγος. Όσοι πρέπει κατα την άποψη μου. Δύο παρατάξεις, Αμερικανοί και Κινέζοι μάχονταν για τα σημεία στον χάρτη. Το σενάριο έδειχνε να είναι "τακτικό" με τον στόχο της κατάληψης σημείων και οτι θα αργούσαμε να έχουμε εμπλοκές αλλα Thank God που λένε και στο χωριό του Goofy, από ότι φάνηκε ποιος τα χέζει τα σημαιάκια...Ντούυυ ρεεεε!!!Κυριολεκτικά από το πρώτο πεντάλεπτο έπεφταν οι μπίλιες βροχή με ομηρικές μάχες, κανα δυο ψιλομανούρες(αγοράκια που κάνουν τα κομάντα στα κατσάβραχα είμαστε..βράζει το αίμα μας)αλλά σε θεμιτό πλαίσιο, υγρασία στο 100% σε σημείο όπως λέει και το τραγούδι "δεν σου εφτανε ο αέρας για να ζήσεις" ατελείωτο πέρα δώθε για να εμπλακείς εκει που χρειαζόταν η ομάδα και επιτέλους...ΜΆΧΕΣ ΣΤΟ ΔΆΣΟΣ!!Το game τελικά το πήραν οι "φονιαδες των λαων Αμερικάνοι".

Στα της ομάδας μας κατεβήκαμε 6 άτομα απο 8 του αρχικού πλάνου, λόγω ασθενειών και δυστυχώς οι 3 έφυγαν μια ώρα νωρίτερα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αλλά και πάλι γουστάραμε κάργα!! Το πιο σημαντικό για εμας σε αυτό το παιχνίδι ήταν πως ο νέος παίχτης μας Outlaw γούσταρε και αυτός πάρα πολύ, πραγμα που σημαίνει πως τόσο οι WAR όσο και το paintball κέρδισαν αυτή την Κυριακή έναν νέο παίχτη!!

Στα της διοργάνωσης να πούμε πάλι το ίδιο κλισέ πλέον, πως όταν υπάρχει σωστή συνεργασία μεταξύ ανθρώπων του χώρου(στην συγκεκριμένη περίπτωση του paintballonline και των Werwolves) θα γίνονται και ωραία πράγματα. Θα ξεκινάμε στην ώρα μας(σπάσαμε ρεκορ αυτη την φορά ξεκινησαμε και νωρίτερα),θα έχουμε καλους διαιτητές που θα ξέρουν πότε πρέπει να βγάλουν κάποιον έξω και πότε πρέπει για την οικονομία του παιχνιδιου να τον κρατήσουν μέσα, δεν θα περπατάμε ατελείωτες ώρες άσκοπα στο δάσος χωρίς να ρίξουμε μπίλια και το βασικότερο όλων..δεν θα φεύγουμε λέγοντας "δεν καθόμουνα καλύτερα σπίτι μου"....

υ.γ: Το ξέρουμε πως μας διαβάζεις βρε κουτό...μην το παίζεις παρθένα..

Maevius Αρχηγος των W.A.R