Δευτέρα

WEREWOLVES: D-DAY 2014

Η αναφορά των Werewolves στο blog τους, για το D-Day:

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος η ομάδα των Werewolves έλαβε μέρος στη μεγαλύτερη διοργάνωση χρωματοσφαίρισης που γίνεται στην Ελλάδα.

Πλούσια τα events όλο το Σαββατοκύριακο όπου και πραγματοποιήθηκε το πρώτο καθαρό magfed game στην Ελλάδα.



\
Η κορύφωση όλων ήταν την Κυριακή όπου και η έξυπνη λύση των τριών συνεχόμενων σεναρίων έδωσε μια μέρα πλούσια σε παιχνίδια καθώς καλύφτηκαν όλα τα γούστα και οι παίχτες γνώρισαν διαφόρων ειδών σενάρια.

Η ομάδα μας με 35 συμμετοχές, η πολυπληθέστερη σύμφωνα με τις εγγραφές και άλλων ομάδων, "έπαιξε" με την πλευρά των συμμάχων.

Η απόβαση πολύ δύσκολη καθώς οι μπίλιες έπεφταν βροχή και το στήσιμο των αντιπάλων μας δυσκόλεψε.

Η παρεξήγηση για την τοποθέτηση της σημαίας μας στέρησε 15 λεπτά παιχνιδιού παρόλα αυτά απολαύσαμε το παιχνίδι στο μέγιστο.

Η χρήση καπνογόνων στην αρχή και κροτίδων από την διοργάνωση ανέβαζε την αδρεναλίνη και μας "ανέβαζε" ψυχολογικά.

Η έξυπνη λύση της ολιγόλεπτης στάσης και η κινούμενη τροφοδότηση μπίλιας, αέρα και νερού βοήθησε να ελαχιστοποιηθεί η κούραση από τυχόν μετάβασή μας στο χώρο του πάρκινγκ.

Το δεύτερο μέρος που στην ουσία ήταν ένα σενάριο woodsland βοήθησε κατά πολύ τους επιτιθέμενους που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αν και φήμες λένε ότι ακόμα ψάχνουν να βρουν το πέμπτο στοιχείο που έπρεπε να καταστρέψουμε.

Η μεγάλη διακοπή πριν το τρίτο μέρος κόστισε σε αρκετούς παίχτες, καθώς λόγω ώρας (αν και σε τέτοιο event δε κλείνεις μετά ραντεβού) αποχώρησαν με αποτέλεσμα το σενάριο τύπου cqb να παιχτεί με μειωμένη δύναμη και από τις δύο πλευρές όμως ήταν πολύ δυνατό και πλούσιο σε ένταση.

Ολοκληρώνοντας να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες και των δύο πλευρών για το όμορφο χωρίς προβλήματα event.

Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους νέους λύκους που για άλλη μια φορά απέδειξαν με την παρουσία τους ότι αγαπούν την χρωματοσφαίριση και ότι η βελτίωση τους αλλά και το παιχνίδι τους δε περνά απαρατήρητο. ;)