Πέμπτη

W.A.R: SHOW ME PAINTBALL

Στο blog των WAR διαβάζουμε για την παρουσία τους στην έκθεση SHOW ME




Στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται από αρκετούς στον χώρο του paintball,για την διάδοση αυτού που αγαπάμε,σε περισσότερο κόσμο, ένα ακόμα βήμα έγινε στην έκθεση "Show me" στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο του Φαληρου.

Με μια ακόμα πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου Χρωματοσφαίρισης WEREWOLVES και την υποστήριξη του Athens Paintball Village, Paintballonline.gr, αλλά και ομάδων τόσο του tactical όσο και του speedball, ο κόσμος που ήρθε στην έκθεση είχε την ευκαιρία να μάθει λεπτομέρειες για το paintball και να δοκιμάσει να παίξει εντελώς δωρεάν!!


Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να επισκεφτούν το περίπτερο των Werewolves και να ενημερωθεί σε θεωρητικό επίπεδο για τα του αθλήματος και στην συνέχεια την πίστα στον εξωτερικό χώρο για να δει και το πρακτικό κομμάτι.

Το Σάββατο και την Κυριακή που είχε και την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκαν αγώνες επίδειξης από κορυφαίες ομάδες του paintball ανάμεσα τους και η ομάδα μας οι WAR.

Πιο αναλυτικά έγιναν αγώνες 3x3 μεταξύ των Werewolves,WAR,Last Chancers,Poison Templars για το tactical και Evil Empire, Poison Templars και Dogs D'amour για το speedball.

Προσωπικά νιώθω πολύ τυχερός που είδα για πρώτη φορά απο κοντά την κορυφαία για εμένα ομάδα του speed Dogs D'amous να αγωνίζεται αλλά και να συνομιλήσω με τα μέλη τους.

Στο tactical κομμάτι προσπαθήσαμε να δείξουμε στον κόσμο από το πως γίνεται ενα mini σενάριο με διάσωση ομήρου, μέχρι και pistol fight!!

Αξίζει πρώτα από όλους ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά των Werwolves, που κόντρα σε όλα τα προβλήματα(και ήταν πάραααα πολλαααά) κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα!!

Ένα μπράβο στο Athens Paintball Village και στο Paintballonline.gr γιατί βοήθησε και πάλι και παραμένει αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες και τέλος σε όλες τις ομάδες που έβαλαν έστω ένα μικρό λιθαράκι.

Εμείς ως West Assault Rebels έχουμε ξαναπεί ότι θα στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες για το paintball με κάθε μας μέσο, για να πάει το άθλημα μπροστά!!!

Maevius 
Αρχηγός των W.A.R