Τετάρτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ SHOW ME

Πολύ δυνατή ήταν η παρουσία του paintball στην έκθεση Show Me όπου συμμετείχαν με περίπτερο αλλά κυρίως με πίστα, οι  Werewolves, το Paintballonline και το Athens Paintball Village.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν τα παιχνίδια επίδειξης που πραγματοποίησαν οι ομάδες που παραβρέθηκαν στον χώρο και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού πέρα από τα παιχνίδια, οι παίκτες ορισμένων από τις καλύτερες Ελληνικές ομάδες, εξηγούσαν στους επισκέπτες γύρω από το paintball, έμπαιναν μαζί τους στην πίστα και τους παραχωρούσαν τα (κάποιες φορές) πανάκριβα marker τους για να παίξουν.



Η συμμετοχή στην Show Me ήταν ένα σημαντικό βήμα για την προώθηση του paintball. Η πίστα αποτέλεσε τον κυριότερο πόλο έλξης των επισκεπτών για τις 4 μέρες της έκθεσης (μόνο τα βραδυνά show με μηχανές συγκέντρωσαν ίσως περισσότερους επισκέπτες) και ήδη το κάνουν την εμφάνιση τους τα αποτελέσματα της συμμετοχής μας. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες των ομάδων Evil Empire, Dogs D'Amour, Last Chancers, WAR και Poison Templars (μαζί με τους εκθέτες Werewolves), όπου όχι μόνο έπαιξαν στα παιχνίδια επίδειξης, αλλά παρέμειναν στον χώρο για αρκετές ώρες, τόσο για να ξαναμπούν να παίξουν (εκτός προγράμματος) αλλά ειδικότερα για να συνομιλήσουν με τους επισκέπτες, να παίξουν ως συμπαίκτες τους, και ακόμα να τους παραχωρήσουν τα marker τους για να παίξουν με αυτά. Θεωρούμε ότι οι παίκτες των παραπάνω ομάδων υπερέβαλαν εαυτόν, πράγμα που δείχνει ότι υπάρχουν ακόμα παίκτες οι οποίοι ενδιαφέρονται για την περαιτέρω προώθηση του paintball αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο μπορεί να αποσπά την προσοχή.