Τρίτη

2009 / 2014... DAYS OF W.A.R.

[από το blog των W.A.R, του τέως αρχηγού της ομάδας, Jordan Missionman] 

Σαν σήμερα πριν από 5 χρόνια μαζευτήκαμε 10 φίλοι και ολοκληρώσαμε την πρώτη σύνθεση της ομάδας μας.

Το όνομα μας ήταν W. A. R. (WEST ASSAULT REBELS).



Όνομα καθόλου τυχαίο, ήταν το παιχνίδι πόλεμος που παίζαμε όλοι στα παιδικά μας χρόνια, έχοντας όπλα φτιαγμένα από ξύλα.

Ο πυρήνας του πρώτου ροστερ βγαλμένος από τα δυτικά προάστια West μερικοί Assault και οι περισσότεροι έως και σήμερα Rebels σε όλα.

Γεννηθήκαμε στο μπαμ που έκανε το milsim paintball εκείνη την χρονιά του 09,ένα μπαμ που είχε ξεκινήσει κάνα χρόνο πιο πριν.

Είχαμε την ευκαιρία και την τύχη να παίξουμε για πρώτη φορά ως W. A. R. σε εκείνο το αξέχαστο σενάριο Hasta la Victoria shiempre που έμελλε να ταράξει τα νερά του milsim ποταμού.

Παίξαμε με τις κορυφαίες τότε ομάδες(black asses, desert rats, Werewolves, Poison Templars, paintballah κ.α) σε πολλά άλλα σενάρια και η αλήθεια είναι ότι μάθαμε από αυτές πολλά πράγματα.
Τσακωθήκαμε πάνω στο παιχνίδι, αδικηθηκαμε και μπορεί να αδικησαμε και εμείς χωρίς να το θέλουμε.

Βρεθήκαμε στην ένωση που πήγε να γίνει των ομάδων του χώρου, αλλά κοιτάξαμε πιο πολύ το παιχνίδι σαν παιχνίδι και όχι την δόξα που πολλοί προσπάθησαν να πάρουν και τώρα είναι εξαφανισμενοι από τον χάρτη.

Λίγες φορές έως καθόλου θα έλεγα μαλωσαμε μεταξύ μας.
Παίκτες ήρθαν και έμειναν έως και σήμερα και άλλοι που έπαιξαν για λίγο και σταμάτησαν.
Σε αυτή την 5ετια υπολογίζεται να έχουν παίξει με την ομάδα πάνω από 30-35 παίκτες.

Εγώ σαν πρώην αρχηγός και παίκτης της ομάδας θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τον Λευτέρη Maevius που αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια ανέλαβε την ομάδα χωρίς να σκεφτεί αν πρέπει ή αν μπορεί και την έχει φτάσει μέχρις εδώ. Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα είδα ότι ήταν ένα άτομο που αγαπούσε το paintball αλλά πιο πολύ τους συμπαίκτες και την ομάδα του.

Να ευχαριστήσω επίσης τα δυνατά στελέχη της ομάδας που είναι από την αρχή και συνεχίζουν χωρίς ενδοιασμούς Λευτέρη louflou, Στράτο codmsniper, Μιχάλη mikef.

Φυσικά και τα υπόλοιπα παιδιά που συμπληρώνουν την ομάδα biglarry, karytianos μαζί με τους νέους δυνατούς παίκτες που έχουν μπει και δίνουν συνεχώς το παρών στα σενάρια.

Ευχαριστώ και τους δύο καλούς φίλους που μαζί πρωτοπαιξαμε και είχαμε την ιδέα να φτιάξουμε την ομάδα Τάκης aigeas, Χρήστος death tools.

Όσο για εμένα, συνεχίζω να παρακολουθώ την ομάδα και τα νέα του milsim paintball, ενημερώνομαι και ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναπιασω μια θέση δίπλα στους υπόλοιπους Rebels.
Χρόνια πολλά και όπως είπε και ένας καλός φίλος.....

Μια φορά W. A. R....

ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ W. A. R...

Χρόνια πολλά σε όλους.

Jordan missionman