Δευτέρα

WEREWOLVES: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 4o CONFLICT

Διαβάζουμε στο blog των Werewolves

Μια πολύ δυναμική επιστροφή των Λύκων σε ένα conflict με ιδιαίτερες απαιτήσεις σε τακτική αλλά και ταχύτητα. Η μέρα προμηνυόταν πολύ καλή καθώς παρά την έντονη συννεφιά και το κρύο που πραγματικά ξάφνιασε, η διάθεση ήταν πολύ καλή και υπήρχε πολύ κέφι σε όλη την ομάδα.



Στο πεδίο βρέθηκαν 6 ομάδες (Winter X, Winter X Chaos, Poison Templar, Last Chancers, Inquisition, Werewolves). To πεδίο ήταν σε πυκνό δάσος με πουρνάρια και με αποστολή εύρεση στοιχείου και τοποθέτηση του σε αντίστοιχο σημείο που υπεδείκνυε κάθε φορά η διοργάνωση. Κλειδί ήταν η ταχύτητα και η σωστή τακτική σε ανάπτυξη ομάδος.

Το πόσο καλό θα ήταν το παιχνίδι φάνηκε από την αρχή , όπου κλήθηκε η ομάδα να παίξει πρώτη (ακόμα αναμένουμε τον αλγόριθμο που μας βγάζει συνεχώς πρώτους στα παιχνίδια χαχα ). Η νίκη αποφασιστική με 4 παίκτες live και εύρεση και τοποθέτηση στοιχείου. Η αρχή είχε γίνει και μάλιστα με τρόπο σωστό τακτικά και σε μικρό σχετικά χρόνο. Οι νίκες σύντομα διπλασιάστηκαν και τριπλασιάστηκαν , όπου στο τέταρτο παιχνίδι ήρθε και η πιο γρήγορη νίκη ρεκόρ για την ομάδα με χρόνο 35''.

Αυτό αποτέλεσε μια τεράστια ένεση ηθικού που οδήγησε και στην πέμπτη νίκη, που έδωσε και την πρωτιά στο πρώτο σκέλος της ημέρας με ένα αήττητο 5-0 και συνολικά ως απώλειες  ..... ένα παντελόνι από τον αρχηγό της ομάδος.

Το δεύτερο σκέλος ολοκληρώθηκε με άλλες δύο νίκες , μέσα σε ευγενή άμιλλα και ανταγωνισμό ολοκληρώνοντας μια νίκη για την ομάδα των Λύκων , με ένα απόλυτο 7-0 σε μια προσπάθεια από όλη την ομάδα.

Τα παρελκόμενα όπως ειπώθηκε και πριν ήταν η απώλεια ενός παντελονιού του αρχηγού, το άνευ προηγουμένου πείραγμα στον αρχηγό της ομάδος για "απιστίες" προς άλλες δραστηριότητες του paintball, όπως και το ότι κάποιοι διεκδικούν προνόμια λόγω παρουσίας τους που έφερε σύμφωνα με αυτούς "γούρι".

Η διοργάνωση πολύ καλή, οι διαιτητές πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων όπως το ίδιο αξίζει και στις υπόλοιπες ομάδες που είχαν πολύ καλή παρουσία, ισχυρό ανταγωνισμό αλλά και άψογη συνεργασία σε όλο τον αγώνα του Conflict.


Οι Λύκοι επέστρεψαν στο σημείο νικών , καταφέρνοντας μια μεγάλη και άξια νίκη, φέρνοντας το διακριτικό έμβλημα (banner), της απόλυτης επιτυχίας για αυτό το σκέλος.