Παρασκευή

BATTLEFIELD DOOMSDAY 2: ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

Και μια αναφορά από μέρους μας στους δύο παίκτες οι οποίοι καλούνται την επόμενη Κυριακή να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο των αρχηγών στους δύο σχηματισμούς του Battlefield Doomsday 2.

Γενικότερα να αναφέρουμε ότι από την αρχή της περιόδου, και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια της Black Ops (Paintballonline και διάφοροι συνεργάτες), έχουν χρησιμοποιηθεί στις θέσεις των αρχηγών ιδιαίτερα έμπειροι παίκτες οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία των ρόλο τους, δίνοντας στα παιχνίδια την διάσταση που χρειάζεται (Μπάμπης Hawk από Werewolves, Γιάννης Goofy και Σωτήρης Bulvai από Poison Templars)

Στο Battlefield Doomsday 2, οι αρχηγοί θα είναι:

Σωτήρης Bulvai Κολυμπίρης: επί σειρά ετών αρχηγός των Poison Templars (πρωταθλητών Conflict 2010-11 Και 2012-13) και ιδρυτικό μέλος των Black Aces, με παράλληλη παρουσία και στον χώρο του speedball με την αντίστοιχη ομάδα των Templars.

Πρόσφατα ήταν αρχηγός της νικητήριας παράταξης των Marines στο "Operation Hydra".

Στο "Battlefield Doomsday 2" θα είναι επικεφαλής της Multi National United (MNU - κόκκινη παράταξη)



George Χριστοδούλου: το οργανωτικό μυαλό της ομάδας των Pit Bull από Θήβα και πρωταθλητών του Conflict την περίοδο 2011-12.

Για πρώτη φορά θα διοικήσει μεγάλο σχηματισμό σε ένα παιχνίδι που παίζει "εντός έδρας", και αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στο "Battlefield Doomsday 2" θα είναι επικεφαλής της Dark Water (κίτρινη παράταξη"