Πέμπτη

XHSL: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ ΝΕΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των σκελών του νέου μας πρωταθλήματος




Φέτος, για τους λάτρεις του Recball, σας ενημερώνουμε πως εμφανίζεται και πάλι η κατηγορία επίσημου τουρνουά Recball με 5 μάλιστα σκέλη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις ημερομηνίες για όλα τα σκέλη και όλες μας τις διοργανώσεις. Θα χαρούμε να σας δούμε από τη νέα σεζόν και πάλι κοντά μας για ανταλλαγή μπόλικου χρώματος και δυνατά παιχνίδια!

Για δηλώσεις συμμετοχής ομάδων και περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

register@xhsl.gr

click για μεγέθυνση

(ενημερώθηκε το ημερολόγιο μας)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το σκέλος του 3X3 για τις 13/4/2014 μεταφέρεται την 1/6/2014 καθώς στις 14/4 είναι Μ.Δευτέρα κι έχει γίνει λάθος στην αρχική μας ανακοίνωση.


Σύμφωνα με σχόλιο συνδιοργανωτή, "...γενικότερα τα κόστη θα ανακοινωθούν σε επόμενη ενημέρωση μαζί με περισσότερες λεπτομέρειες που θα αφορούν την κάθε διοργάνωση ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές/χορηγούς του τουρνουά για την όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή σε μπίλια κτλ. IDs θα υπάρχουν κανονικά, συζητιέται όμως το κόστος τους. Ως προς τα πεδία διοργάνωσης των σκελών στο Xball θα έχουμε τα ίδια 3 πεδία (Paintball Hellas, Adventure Paintball & Counterstrike). Στο 3Χ3: Paintball Hellas, Play Paintball, Counterstrike. Τέλος το Recball θα λάβει χώρα και σε πεδία που δεν είχαν μέχρι πρότινος κάποια συνεργασία με την διοργάνωση του XHSL..."