Τετάρτη

W.A.R: BATTLEFIELD COLOMBIA REPORT

Διαβάζουμε στο blog των WAR

by Big Larry Soldier of W.A.R

Νοέμβρης 2013 και η ομάδα επιστρέφει στον πιο γνώριμο της χώρο, στα μεταλλεία της Ελευσίνας για να συμμετάσχει σε ένα big game.



Ο καιρός καταπληκτικός, ηλιόλουστος και πως θα μπορούσε να μην είναι, αφού έπρεπε να στηθεί ένα όμορφο σκηνικό για την επιστροφή του «καλύτερου» (Lou Flou) έπειτα από 2 χρόνια απραξίας και μερικώς εγκατάλειψης με το χώρο.

Έχουμε ξαναπεί πως «μια φορά WAR , για πάντα WAR”. Πιστεύω πως κάποια στιγμή η παρέα θα ξαναμεγαλώσει με την επιστροφή και άλλων παιδιών. Παρατάμε όμως το μελό και πάμε στην ουσία
.
Η ομάδα κατέβηκε με 5 μέλη και αρχηγό τον Mike Flou, λόγω ασθένειας του αρχηγού. Το game αποτελούνταν από 3 σκέλη της μίας (1) ώρας, χωρίς διακοπή. 3 ώρες συνεχούς παιχνιδιού μέσα στο δάσος. Σκοπός ήταν να μπορέσει μία όμαδα με τη λήξη να έχει καταφέρει να έχει σηκώσει 3 τουλάχιστον σημαίες από τις 5.

Στην κίτρινη ομάδα ανήκαν οι : Poison Templars, Last Changers, Winter-x και Μολών Λαβέ με στρατηγό τον Goofy, ενώ στην κόκκινη οι: Paintballah, Werewolves, War και 2 ανεξάρτητοι παίκτες με στρατηγό τον Μπάμπη.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, με ότι προβληματάκια μπορεί να έχει η συνεννόηση με χάρτη μέσα σε δάσος και κυρίως το 3ο σκέλος είχε αρκετή ένταση. Η λήξη βρήκε την κόκκινη ομάδα νικήτρια με 3 σημαίες.

Ένα μεγάλο μπράβο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη διαιτησία που ήταν άψογη!!! Στα αρνητικά να σημειώσουμε πάλι την καθυστέρηση έναρξης καθώς το game ξεκίνησε στις 12:30.

Μελανό σημείο για την ομάδα ήταν ένα μικρό διάστρεμμα (όπως φαίνεται με την πρώτη ματιά) του αρχηγού Mike Flou, λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το game (μάλλον του έπεσε βαρύ το αρχηγιλίκι).

Υ.Γ. Ραντεβού σε λίγες μέρες για το επόμενο σκέλος του Conflict που κάτι μου λέει … πως θα μαζευτούμε όλη η ομάδα.

Υ.Γ.2 Όποιος δεν έζησε το σκηνικό στα αυτοκίνητα με τη λήξη του παιχνιδιού …. απλά έχασε.


.