Τρίτη

XHSL XBALL: 3o ΣΚΕΛΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το τρίτο σκέλος της κατηγορία XBALL XHSL Θα πραγματοποιηθεί στο Adventure Club Thessaloniki στης 29/09/2013 στην έδρα των Androids . Η περίοδος μεταγραφών έχει ξεκινήσει και τελειώνει πριν την έναρξη του 3ο σκέλους για οιαδήποτε πληροφορία register@xhsl.gr και 6973216176



Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε εκ μέρους της διοργάνωσης του XHSL 2013 πως για το 3ο σκέλος Xball που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξει πούλμαν το οποίο θα ξεκινήσει από την Αθήνα και θα μεταφέρει όσες  ομάδες/παίχτες/φίλους του αθλήματος επιθυμούν, τόσο στη συμπρωτεύουσα, όσο και στις μετακινήσεις εντός της πόλης (ξενοδοχείο, γήπεδο, βραδινή έξοδος κτλ).

Το σκέλος θα λάβει χώρα στο Adventure Paintball. Το ταξίδι μας θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 28-9-2013 κι η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή το απόγευμα μετά το τέλος των αγώνων. Το κόστος κατ' άτομο θα κυμανθεί από 25€ ως 40€ (η τιμή αφορά σε όλο το ταξίδι και το ακριβές κόστος θα γίνει γνωστό μετά την ολοκλήρωση δηλώσεων συμμετοχής των ενδιαφερόμενων ομάδων/ατόμων μιας και το τελικό νούμερο αυτών είναι κι αυτό που καθορίζει και την ακριβή τιμή).

Επίσης, οι ιδιοκτήτες του Adventure Paintball έχουν ήδη εξασφαλίσει χαμηλές τιμές σε ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας. Οι τιμές για δίκλινο είναι στα 30€ και για τρίκλινο στα 35€ (περιορισμένος ο αριθμός των τρίκλινων). Το ξενοδοχείο μας φιλοξένησε και πέρυσι και μείναμε πολύ ικανοποιημένοι.

* Οι ομάδες που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον μέχρι στιγμής είναι οι παρακάτω:

1) Pathfinders
2) Zombies
3) Spartans
4) Paintfull
5) Jesters

** Μέχρι τέλος Ιουλίου θα πρέπει να δοθεί μια προκαταβολή 10€/άτομο γι' αυτούς που θα ταξιδέψουν για να προβούμε στην ολοκλήρωση της κράτησης του πούλμαν. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει σωστός προγραμματισμός του ταξιδιού κι έγκαιρα γνωστή η τελική τιμή/άτομο.

Αν χρειαστεί ο οποιοσδήποτε να κάνει κάποια ερώτηση μπορείτε να καλέσετε στον ακόλουθο αριθμό:

Περικλής: 6951709936