Τρίτη

CONFLICT #6 "OPERATION URBAN HELL" & BEER PARTY


Όπως είχε ανακοινωθεί, το 6ο Conflict θα διεξαχθεί τελικά σαν ημερήσιο event (και όχι 2ήμερο).  

 Μετά το πέρας του τουρνουά θα υπάρχει το πάρτυ λήξης του πρωταθλήματος με μπύρες κερασμένες από την διοργάνωση



ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 2 Ιουνίου 2013
  • ΤΟΠΟΣ: Athens Paintball Village
  • ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: από 0730
  • BRIEFING: 0830
  • ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 0930
  • ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 1430

  • REGISTRATIONοι δηλώσεις συμμετοχής θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 30 Μαϊου το μεσημέρι. Για την δήλωση: FACEBOOK (group Αρχηγών)E-MAIL, ΤΗΛΕΦΩΝΟ [6934276168]


ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Ιραν 2013. Επιστήμονας που δούλευε για το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας, μεταφέρει κρίσιμες πληροφορίες που θα αποκαλύψουν την μυστική κατασκευή πυρηνικών όπλων, καθώς και τις θέσεις τους. O Ιρανός ανέμενε την επαφή του με τους Δυτικούς σε κατεστραμμένο χωριό κοντά στην λίμνη Urmia. Μέλη της φυλής Tayefeh τον συνέλαβαν και τον έδεσαν σε σπίτι του χωριού, και απομακρυνόμενοι θα ειδοποιούσαν τακτικές Ιρανικές δυνάμεις σχετικά.

Στο μεταξύ οι πληροφορίες της συνάντησης έχουν υποκλαπεί από την γνωστή ιδιωτική εταιρία ασφαλείας "Dark Water", η οποία έχει στείλει και αυτή άνδρες της για να παραλάβουν τον επιστήμονα.


Στα ερείπια του χωριού που είναι αιχμάλωτος ο Επιστήμονας καταφθάνουν ταυτόχρονα  τα ελικόπτερα των 2 μονάδων.


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Μέγιστος χρόνος 5. Μπορεί να ολοκληρωθεί νωρίτερα εάν ο Επιστήμονας  παραμείνει ασφαλής στο «ελικόπτερο» για 10 δευτερόλεπτα.

ΣΚΟΠΟΣ
Σκοπός του παιχνιδιού είναι να παραληφθεί ο Επιστήμονας από οποιαδήποτε ομάδα, που θα τον οδηγήσει στο «ελικόπτερο».  Ο Επιστήμονας είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τον πρώτο παίκτη που θα τον προσεγγίσει. Σε όλη την διάρκεια της κίνησης ο παίκτης πρέπει να ακουμπάει τον Επιστήμονα. Σε άλλη περίπτωση ο Επιστήμονας μπορεί να σταματήσει να περπατάει.

Επίσης μαζί του έχει μια βαλίτσα με σχέδια και χάρτες, την οποία και αυτή πρέπει να μεταφέρουν οι παίκτες.


ΠΡΟΣΟΧΗ (i): Ο Επιστήμονας θα δώσει υψηλής αξίας πληροφορίες. Το να χτυπηθεί επίτηδες ώστε να μην πέσει στα χέρια της αντίπαλης ομάδας, δεν είναι προοπτική. Οπότε απαγορεύεται να χτυπηθεί επί τούτου (εξ επαφής). Ο Επιστήμονας είναι Διαιτητής, ο οποίος θα κρίνει εάν πιθανό hit που δεχθεί είναι κατά λάθος ή επίτηδες. Στην δεύτερη περίπτωση η ομάδα θα λαμβάνει πόντους ποινής. Υπάρχει πάντα η περίπτωση να χτυπηθεί κατά λάθος από απόσταση. Ο Επιστήμονας θα φοράει προστατευτικό γιλέκο, το οποίο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ θα έχει ενεργό ρόλο

ΠΡΟΣΟΧΗ (ii): Εάν παίκτης που μεταφέρει τον Επιστήμονα χτυπηθεί, ο Επιστήμονας σταματάει να περπατάει και ψάχνει το κοντινότερο σημείο να κρυφθεί. Εκεί μπορεί να τον παραλάβει ξανά οποιοσδήποτε παίκτης οποιασδήποτε ομάδας. Το ίδιο ισχύει και για την βαλίτσα.

ΠΡΟΣΟΧΗ (iii): Ο Επιστήμονας είναι δεμένος μέσα στο σπίτι, με το κλειδί να βρίσκεται κρεμασμένο μακρυά του.

ΠΡΟΣΟΧΗ (iv): Η βαλίτσα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πεταχτεί πάνω από το σπίτι. Μπορεί να αφεθεί από παράθυρο, να δοθεί χέρι με χέρι, αλλά ΟΧΙ να πεταχτεί πάνω από τον τοίχο.


Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί ο χρόνος και δεν υπάρξει extraction, τότε καμία ομάδα δεν κερδίζει πόντους του Επιστήμονα παρά μόνο Dead και Live.


ΠΟΝΤΟΙ
  • Επιτυχές Extraction……………………….45π
  • Κατοχή Βαλίτσας.......................................30π
  • Dead Αντίπαλοι……………………………4π (σύνολο 20π)
  • Live συμπαίκτες……………………………1π (σύνολο 5π)
  • ΠΟΙΝΗ χτυπήματος Πληροφοριοδότη…. -75π



ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ-ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ θα ανακοινωθούν έως την Δευτέρα 27 Μαϊου