Τρίτη

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ MILSIM PAINTBALL


Το PAINTBALLNET MEDIA σε συνεργασία με το CONFLICT tactical milsim league και το PAINTBALLONLINE, διοργανώνει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό φωτογραφίας milsim/tactical paintball.

Σκοπός του διαγωνισμού δεν είναι η βράβευση του δημιουργού-φωτογράφου, όσο η ομαδική δουλειά και το καλύτερο εικαστικό αποτέλεσμα.


Οι νικητές θα αναδειχθούν έπειτα από τριπλή κατάθεση «βαθμολογιών».

Α) 1/3 της βαθμολογίας θα προέρθει από δημόσια ψηφοφορία στο Facebook (συλλογή «Like»).

Β) το επόμενο 1/3 θα προέρθει από την βαθμολόγηση του εγνωσμένης αξίας φωτογράφου του χώρου του paintball

Γ) το τρίτο τρίτο θα προέρθει από την βαθμολόγηση του προσωπικού του group Paintballonline”.
Οι υποβολές των φωτογραφιών θα διαρκέσουν έως τις 15 Ιανουαρίου (η αρχική ήταν 5 Ιανουαρίου αλλά δόθηκε παράταση). Μετά θα αναρτηθούν στην ομάδα του PaintballnetMedia στο Facebook ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία ψηφοφορίας με “Like”. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 5 Φεβρουαρίου.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε ειδική τελετή μέσα στον Φεβρουάριο

Τα αντικείμενα του διαγωνισμού είναι τρία. Οι διαγωνιζόμενο μπορούν να λάβουν μέρος σε οποιοδήποτε από τα τρία επιθυμούν ή και σε όλα.

1)      Meet the Team: φωτογραφία που να παρουσιάζει την ομάδα milsim/tactical. Το ζητούμενο είναι να δοθεί όσο το δυνατόν καλύτερα το πνεύμα την ομάδας, να φανεί η οργάνωση της,  να παρουσιασθεί ο εξοπλισμός της, κτλ. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει 1 δωρεάν συμμετοχή για το Conflict, 6 custom Conflict t-shirts με το σήμα της ομάδας και 1 κούτα paintballs για το Conflict που θα συμμετέχει η ομάδα.

2)      Resurrecting History: επιλέξτε μια ιστορική φωτογραφία από μάχη ή οποιαδήποτε άλλη στρατιωτική δραστηριότητα, και αναπαραστήστε την με μέσα milsim/tactical paintball (υποβολή και της προς αντιγραφή φωτογραφίας). Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει 5 δωρεάν συμμετοχές για το «Normandy D-Day 2012», και 1 κούτα paintballs για το «Normandy D-Day 2012»

3)      The Face of the Warrior: (έως 2 συμμετοχές ανά ομάδα). Πορτρέτο (στατικό ή action)  παίκτη milsim tactical paintball. Η ομάδα από την οποία θα προέρχεται ο νικητής, θα κερδίσει 1 δωρεάν συμμετοχή για το Conflict

Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό, θα πρέπει να αποσταλεί η φωτογραφία ή οι φωτογραφίες στο Paintballnet@paintballonline.gr, όπου θα αναγράφεται η κατηγορία στην οποία θα συμμετέχει, το όνομα της ομάδας που διαγωνίζεται, και τα στοιχεία επικοινωνίας.