Τρίτη

2007 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ CENTURIO ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Νωρίς τον Ιανουάριο του 2007, το Paintballonline ενημερώθηκε ότι θα αναλάμβανε να διοργανώσει το πρώτο Centurio της νέας περιόδου.

Μετά το ιδιαίτερα επιτυχημένο τελευταίο Centurio της περασμένης χρονιάς, η διοργάνωση επέλεξε την σίγουρη λύση της ανάθεσης του πρώτου τουρνουά στην Ελλάδα.

Η Ελληνική ομάδα διοργάνωσης, επέλεξε την Αθήνα σαν τόπο διεξαγωγής, και μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου είχαν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις για την ενοικίαση του γηπέδου του Αχαρναϊκού.


Η ιστορία δικαίωσε όλους μια που το event στην Αθήνα ήταν από τα καλύτερα του 2007 με την κερκίδα να δίνει μια μοναδικότητα που δεν υπήρξε ποτέ σε άλλο τουρνουά του Centurio.

Στην επιτυχία της οργάνωσης του τουρνουά από το Paintballonline συνετέλεσε όπως και την προηγούμενη χρονιά το Athens Paintball Village και η Paramina με την παραχώρηση 2 μεγάλων αεροσυμπιεστών που κάλυψαν τις ανάγκες της διοργάνωσης με αέρα.

Παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες του Γιάννη HoG Βαρουχάκη για λογαριασμό του Paintballnet, σε 2 ενότητες: μία από τους ΑΓΩΝΕΣ και μία ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ από την κερκίδα, τα trade stand, το Players area και την απονομή