Παρασκευή

ΣΕΝΑΡΙΟ "100 MISSIONS": ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Δευτερεύουσες Αποστολές

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανακοίνωση, η κάθε μέρα επιχειρήσεων θα περιλαμβάνει τέσσερεις περιόδους, και για κάθε περίοδο η κάθε ΟΜ.ΑΠ. θα παραλαμβάνει ένα φάκελο ο οποίος θα περιέχει μια κύρια και τρείς δευτερεύουσες αποστολές.
 

Για τις κύριες αποστολές είπαμε ότι θα είναι ξεχωριστές για κάθε ζευγάρι αντίπαλων ΟΜ.ΑΠ.
ΟΜΩΣ οι δευτερεύουσες αποστολές θα είναι κοινές για ΟΛΕΣ τις ΟΜ.ΑΠ.


Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές οι αποστολές θα μπορούν να εκτελεσθούν και από παίχτες που μπορούν να επιχειρούν μόνοι (sniper), όπως για παράδειγμα η εύρεση επιστημονικών σημειώσεων και μεταφορά τους στον πράκτορα ή ...


Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι ΟΜ.ΑΠ. που ανήκουν στον ίδιο σχηματισμό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να επιτεθούν η μια στην άλλη.
 



Ποινές
 



Έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές το θέμα του fair play. Δυστυχώς όταν παίζουν σε μια δασική έκταση 500 στρεμμάτων 80 παίχτες, για να έχεις απόλυτη εικόνα για τα μαρκαρίσματα, χρειάζεσαι 160 διαιτητές.
 

Αυτό είναι αδύνατο, οπότε αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να θεσπίσουμε αυστηρές ποινές.
 

Έτσι αν στο τέλος της περιόδου βρεθεί παίχτης μαρκαρισμένος σε σημείο που θα μπορούσε να ελέγξει ο ίδιος τότε θα θεωρηθεί εκτός όλη η ΟΜ.ΑΠ. και τυχόν αποστολές που θα έχει επιτύχει δεν θα μετρήσουν.
 

Αν το μαρκάρισμα είναι σε σημείο όπου δεν θα μπορούσε να το δει ή αισθανθεί ο ίδιος π.χ. στην μπουκάλα ή στα pods τότε θα θεωρηθούν εκτός, αυτός και ακόμη ένας παίχτης της ΟΜ.ΑΠ.