Σάββατο

ΤΕΧΝΙΚΗ & ΔΡΑΣΗ: Conflict Milsim League 2010 #2


γράφει ο Μπάμπης "Hawk" - "Werewolves Milsim Team"

Κυριακή 3 Οκτωβρίου και το δεύτερο σκέλος του conflict  έγινε πραγματικότητα
ανοίγοντας την αυλαία των επίσημων διοργανώσεων γι’ αυτή τη σεζόν.. 13 ομάδες από την Κεντρική Ελλάδα και την Αθήνα συναντήθηκαν στη Θήβα για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος Mil/Sim.Τα τελευταία 3 χρόνια το
πρωτάθλημα Mil/Sim εξελίσσεται ραγδαία και δεν στερείται σε τίποτα από τα πρωταθλήματα των άλλων ειδών χρωματοσφαίρισης.



Ο χώρος:
Ένα παλιό εργοστάσιο που έδωσε την αίγλη ενός πραγματικού CQB σεναρίου. Ο χώρος διεξαγωγής του τουρνουά (action area) ήταν πολύ καλά διαμορφωμένος ώστε να παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια στους συμμετέχοντες. Μοναδικό ίσως πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν ότι  μετά από αρκετά παιχνίδια το πάτωμα ήταν πολύ ολισθηρό από τις μπίλιες και απαιτούσε ιδιαίτερη προσοχή. Ο χώρος προετοιμασίας των παικτών (playersarea) ήταν αρκετά ευρύχωρος
. Ίσως  θα ήταν καλύτερα αν βρισκόταν πιο κοντά στο action area καθώς έτσι θα κερδίζαμε κάποιο χρόνο.

Το σενάριο:
Σε κάθε παιχνίδι ενεργούσαν δύο ομάδες με δύο ΑΝΣΚ (ΑΝτικειμενικούς ΣΚοπούς). Η μία ομάδα ως «τρομοκράτες» έπρεπε να τοποθετήσει έναν εκρηκτικό μηχανισμό σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του κτιρίου και να αποχωρήσει από το κτίριο από την είσοδο της άλλης ομάδας. Η έτερη ομάδα ως «αντιτρομοκράτες» έπρεπε να αποτρέψει την τοποθέτηση του μηχανισμού ή να τον αφοπλίσει εάν τοποθετηθεί. Τεχνικά το σενάριο ήταν το ιδανικότερο καταφέρνοντας να εξισώσει τις πιθανότητες επιτυχίας και για τις δύο ομάδες κάνοντας την ολοκλήρωση του ΑΝΣΚ εφικτή στον προβλεπόμενο χρόνο.

Αποτελέσματα:
Ακόμη μία φορά τα αναμενόμενα φαβορί διατήρησαν τη θέση τους στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ αρκετές ομάδες παρουσίασαν σταθερή πορεία παρότι ήταν η πρώτη επίσημη διοργάνωση για τη νέα σεζόν. Ελάχιστες ήταν οι δυσάρεστες εξελίξεις. Το σημαντικότερο όλων όμως ήταν πως νέες ομάδες έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση δείχνοντας όμως πως θα διεκδικήσουν με αξιώσεις μια θέση στον πίνακα.

Καλή σεζόν λοιπόν σε όλους μας και καλή αγωνιστική περίοδο με πολύ όρεξη και τίμιο παιχνίδι. Μην ξεχνάμε πως προέχει να καλλιεργήσουμε την ευγενή άμυλα.